Byen

Kirke Eskilstrup er en lille stationsby med ca. 1200 indbyggere. En by, hvor fællesskabet står højt, hvorfor der er mange arrangementer hen over året. Det er alt lige fra Sankt Hans fest til Julefrokost og spontane oplevelser som fx ‘Skal vi kælke?’

Kirke Eskilstrup er beliggende seks kilometer syd for Tølløse, 18 kilometer syd for Holbæk og 20 kilometer nord for Ringsted. Byen tilhører Holbæk Kommune og er beliggende i Region Sjælland.

Kirke Eskilstrup Kirke og Kirke Eskilstrup Station ligger i byen. Stationsbygningen blev tegnet af arkitekt Heinrich Wenck.

Udover ejerboliger er der også almene boliger, der udlejes via VAB.

Har du nogle gode fotos af byen, som den ser ud i dag? Det kan både være stemningsbilleder, fotos af ejen-domme, panoramafotos og hvad du ellers ligger inde med.

Vi kan også bruge billeder og videoer fra nogle af de arrangementer der hen over året. Fx fra Sankt Hans, Høstfest, Julefrokost og fra spontane oplevelser.

Send til webmaster på 4360@events.dk, så ser vi om det er noget, vi kan bruge.

OBS! Send maksimum 10 billeder.

Du er også velkommen til at komme med forslag til gode billeder til hjemmesiden.