Der var en gang

I billedkategorien “Kirke Eskilstrup Classic” har vi valgt at samle alle historiske billeder fra Kirke Eskilstrup by. Ved hvert billede vil der være en kort billedtekst, hvorimod de eventuelle længere beskrivelser er henvist til “Byens historie”.

Hvornår er et billede historisk? Der kan være mange forskellige definitioner herpå, alt efter, om man ser på det ud fra et strengt akademisk perspektiv eller ud fra andre tilgange.

Vi har i vor definition valgt at sige, at billeder er historiske, når motivet, som fotoet afbilleder har skiftet væsentligt udseende siden affotograferingen eller hvor fotografiet er ældre end år 2000.

Ligger du inde med gamle fotos af byen, vil vi meget gerne låne disse og skanne dem ind, så vi kan lægge dem op på hjemmesiden, til glæde for alle sidens brugere. Kontakt vor webmaster på 4360@events.dk eller bestyrelsen på ???????????